Al Razi Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista: ”Käynnistämme uuden aikakauden lääkehuollon automaatiossa”

NewIconin jälleenmyyjänä Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa aloittanut Al Razi vastaa paikallisesti sekä automaatiolaitteiden myynnistä että huollosta ja teknisestä tuesta.

Yhtiöiden tutustuminen toisiinsa käynnistyi alkuvuodesta 2018, ja jo kesäkuussa yhtiöt etenivät sopimusneuvotteluihin. NewIcon oli tunnustellut Arabiemiirikuntien markkinapotentiaalia jo vuonna 2013 osallistuessaan Dubaissa järjestettäville Arab Health -messuille.

– Al Razi osoittautui täydelliseksi kumppaniksi uudella markkina-alueella: heillä on myyntiosaamisen lisäksi projektinjohtokykyä automaatiolaitteiden käyttöönottoon ja omat huolto- ja IT-osastonsa, kertoo NewIconin markkinointijohtaja Jori-Matti Savolainen.

Fuusioituminen sairaalaketjun kanssa

Sopimusneuvottelut venähtivät vuoden mittaisiksi, koska Al Razi fuusioitui vuonna 2018 sairaalaketju New Medical Clinicin kanssa. Ketjuun kuuluu yli sata sairaalaa.

Al Razilla itsellään on kokemusta lääke- ja terveydenhuoltoalalta jo vuodesta 1974 saakka.

– Arabiemiirikuntien markkina on potentiaalinen, mutta nopeasti muuttuva. Se vaatii meiltä aktiivisia kokeiluja ja hyviä referenssejä. Al Razin kanssa mahdollisuudet onnistumiseen ovat hyvät, sillä heillä on hyvä verkosto ja hyvä maine lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden jälleenmyyjänä.

Huipputeknologiaa apteekkeihin ja sairaaloihin

Al Razi on ollut Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa edelläkävijä innovatiivisten tuotteiden ja huipputeknologian tuomisessa hoitotyöhön.

Arabiemiirikunnissa rakennetaan parhaillaan valtavia sairaaloita, joihin etsitään uutta teknologiaa. Mallia haetaan Yhdysvaltojen ja Euroopan sairaaloista.

– Käynnistämme uuden aikakauden lääkehuollon automaatiossa. Kumppanuus NewIconin kanssa viitoittaa tietä uusimman huipputeknologian käyttöönotolle apteekeissa ja sairaaloissa, sekä tukee merkittävästi terveydenhuollon ammattilaisten työtä, kommentoi Al Razin General Manager Vedantha Jagannathan.

Lisätietoa

Kuva: Lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden kokeneena jälleenmyyjänä tunnettu Al Razi ottaa valikoimaansa NewIconin koko lääkehuollon automaatiolaitteiden tuoteportfolion.

 

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.