Kilpailu – Vinkkaa juttuidea ja anna palautetta kotisivuista

Antamalla palautetta NewIconin kotisivuista osallistut arvontaan, jonka voittaja saa 50 euron arvoisen Taste of Finland -lahjalaatikon*. NewIcon palkitsee lahjalaatikolla myös kaksi parasta juttuideaa.

Keväällä lanseerattu kilpailu on kerännyt jo useita hyviä juttuideoita. Esiin nousseita teemoja ovat olleet muun muassa prosessien ja toimintamallien kehittäminen, taloudelliset näkökulmat ja uudet kehityshankkeet sekä hyvinvointi ja työergonomia.

– We help people to help people -sloganimme mukaisesti autamme ihmisiä auttamaan ihmisiä. Uskomme, että lukijamme tietävän parhaiten, millaisesta tiedosta ja avusta on heille suurin apu ja hyöty. Lisää juttuideoita siis kaivataan yhä, kommentoi NewIconin myynti- ja markkinointiasiantuntija Tiina Kortelainen.

Juttuideoiden lisäksi tervetulleita ovat kaikenlaiset risut ja ruusut liittyen kotisivujen sisältöihin, toiminnallisuuteen ja ulkoasuun.

– NewIconin kotisivuilta löytyy valtavasti monipuolista sisältöä, mutta kaipaamme palautetta etenkin siitä, kuinka lukijat ovat tavoittaneet sivuiltamme juuri heitä kiinnostavan ja hyödyttävän tiedon, Kortelainen kommentoi.

Uutta sisältöä päivittyy NewIconin kotisivuille säännölisesti. Tiesitkö, että sivuilta löytyy jo

  • 55 casetarinaa sairaala- ja apteekkimaailmasta
  • 23 kertomusta arjesta NewIconilla
  • 17 blogitekstiä ajankohtaisista ilmiöistä
  • 9 hyödyllistä asiantuntija-artikkelia
  • 103 uutista
  • yhteensä 277 erilaista juttua

Minkä jutun haluaisit lukea seuraavaksi? Anna palautetta ja kerro juttuideasi:

www.newicon.fi/viestintaasetukset

*Kilpailun voittaja arvotaan ja parhaat juttuideat valitaan joulukuussa 2019. Lisätietoa palkinnosta: www.tasteoffinland.com

Lisätietoa

Haluatko saada suoraan sähköpostiisi tiedon uusimmista sisällöistä? Tilaa uutiskirjeemme tästä.