NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka toimittaa apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien kehittämisestä ja toimittamisesta. NewIcon Oy:n henkilöstömäärä on tällä hetkellä n. 50 henkilöä ja sillä on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä.

NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö tähtää kasvuun.

Nyt etsimme joukkoomme

FINANCIAL CONTROLLERIA

taloustiimiin Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Taloustiimimme vastaa yhtiön sisäisen ja ulkoisen laskennan toiminnoista, rahoituksesta sekä yleis- ja henkilöstöhallinnon asioiden hoidosta. Tuotamme informaatiota niin johdolle kuin sidosryhmille. Käytössämme on L7 toiminnanohjausjärjestelmä, johon sisältyvät myös taloushallinnon ohjelmat.

Financial Controllerin keskeisenä tehtävänä on kontrollifunktion kehittäminen ja ylläpitäminen koko yrityksen tarpeisiin raportoiden CFO:lle. Toimit taloustiimin ulkoisen laskennan asiantuntijana sekä CFO:n työparina monipuolisissa yrityksen talouteen, hallintoon, rahoitukseen sekä kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Pystyt ottamaan tehtävän haltuun itsenäisellä otteella ja toimintatapojen ja järjestelmien kehittäminen motivoivat sinua, mutta samalla hoituvat myös rutiinit. Etsimämme henkilö on järjestelmällinen ja täsmällinen, mutta omaa myös kyvyn toimia joustavasti ja luovasti esimerkiksi priorisointia ja kehittämistä vaativissa tilanteissa. Hallitset entuudestaan taloushallinnon prosessit, konserniraportoinnin sekä hahmotat hyvin liiketoimintaprosessien kokonaisuuden. Erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien ja raportointityökalujen käyttö on sinulle rutiinia. Aikaisempi L7 järjestelmän tuntemus on merkittävä etu.

Tehtäviin kuuluvat mm. kuukausi- ja kvartaaliraportointi, budjetointi ja ennusteet, tytäryhtiöiden raportointi sekä kuukausittaisen tilinpäätöksen laatiminen yhdessä taloustiimin ja tilitoimiston kanssa. Controllerina vastaat liikevaihdon ja kateseurannan kehittämisestä ja tuotat relevanttia informaatiota liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Lisäksi tehtäviin kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät hallinnon ja rahoituksen parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Taloushallinnon, laskentatoimen ja kirjanpidon vahvaa osaamista
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (kontrollifunktio)
 • Tehtävään sopivaa koulutusta (Tradenomi, KTM)
 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja ylläpidosta
 • Erinomaista Excel-osaamista ja valmiutta omaksua uusia tietojärjestelmiä
 • Kehittämislähtöistä toimintaotetta
 • Sujuvaa englannin- ja suomen kielen taitoa
 • Kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn

Arvostamme erityisesti:

 • Nopeaa kykyä omaksua uusia tehtäviä
 • Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä
 • Sitoutunutta ja vastuuntuntoista työotetta

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin. Tarvittaessa voimme jossain määrin räätälöidä tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan, joten kerro meille rohkeasti osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 4.7.2021. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

HAE PAIKKAA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ