Suomalaisilla apteekkareilla on vahva halu kehittää apteekkiensa toimintaa. Nykyaikaisena ja alan kehityksessä mukana pysyminen on monen apteekkarin unelma. Tämän kaiken on huomannut jo muutaman viikon työkokemuksellaan NewIconin uusi aluemyyntipäällikkö Kati Toivola.

Toivola vastaa uudessa työssään apteekkimyynnistä Etelä-Suomen alueella, jossa toimii 370 apteekkia. Kaikkiaan Suomessa on 815 apteekkia*, joista lähes 30 prosenttia on investoinut varastoautomaattiin.

– Suomessa on varmasti jo kaikissa apteekeissa vähintään kuultu lääkehuollon automaatiosta. Monet harkitsevat ja tuntuvat vain odottavan oikeaa saumaa, milloin investoida varastoautomaattiin. Jotkut ovat vaikka siirtymässä uusiin tiloihin lähivuosina, kertoo Toivola, joka aloitti NewIconilla 26.8.2019.

Työurallaan Toivola on työskennellyt esimerkiksi lääkeyhtiö Orionilla, jonka ansiosta hänellä on ymmärrystä apteekki- ja lääkealan erityispiirteistä. Työskentely laadun varmistuksen ja lääkelogistiikan parissa tarjoavat näkemystä NewIconin asiakkuuksiin.

– Erityisesti minua kiinnostaa prosessien optimointi eli se, miten lääke tulee sisään apteekkiin, miten se syötetään lääkevarastoon ja millaisten työvaiheiden kautta se annetaan asiakkaalle. Odotan, että pääsen auttamaan apteekkilaisia toimintaprosessien kehittämisessä, toteaa Toivola.

Lisätietoa

Kati Toivola
Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi
kati.toivola@newicon.fi
044 334 6549

 

* Suomen Apteekkariliiton vuosikatsaus 2018.

 

Lataa Iso-Fixun esite

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.