Sairaalaketjun omistama Al Razi aloitti NewIconin jälleenmyyjänä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

NewIcon ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa toimiva Al Razi ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. Lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden kokeneena jälleenmyyjänä tunnettu Al Razi ottaa valikoimaansa NewIconin koko lääkehuollon automaatiolaitteiden tuoteportfolion.

NewIconin tavoitteena on saada ensimmäiset lääkehuollon automaatiolaitteiden pilotit käyntiin paikallisten sairaaloiden ja apteekkien kanssa mahdollisimman pian.

­– Arabiemiirikuntien markkina on potentiaalinen, mutta nopeasti muuttuva. Se vaatii meiltä aktiivisia kokeiluja ja hyviä referenssejä. Al Razin kanssa mahdollisuudet onnistumiseen ovat hyvät, sillä heillä on hyvä verkosto ja hyvä maine lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden jälleenmyyjänä. Toiminta on organisoitunutta ja tuotteillemme on nimetty vastuumyyjät, kertoo NewIconin markkinointijohtaja Jori-Matti Savolainen.

Al Razi on sairaalaketjun omistuksessa

NewIconin odotukset uudesta markkina-alueesta ovat korkealla, sillä Al Razilla on pitkä kokemus lääke- ja terveydenhuoltoalalta. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 1974 saakka. Markkina-alueen tuntemus on vahva myös siksi, että Al Razi fuusioitui vuonna 2018 sairaalaketju New Medical Clinicin kanssa. Ketjuun kuuluu yli sata sairaalaa.

Al Razi on ollut Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa edelläkävijä innovatiivisten tuotteiden ja huipputeknologian tuomisessa hoitotyöhön.

– Käynnistämme jälleen uuden aikakauden lääkehuollon automaatiossa. Kumppanuus NewIconin kanssa viitoittaa tietä uusimman huipputeknologian käyttöönotolle apteekeissa ja sairaaloissa, sekä tukee merkittävästi terveydenhuollon ammattilaisten työtä, kommentoi Al Razin General Manager Vedantha Jagannathan.

Jagannathanilla itsellään on pitkä kokemus antibioottirobottien ja suonen sisäisten lääkkeiden myynnistä työskenneltyään aikaisemmin Baxterissa, joka on kansainvälinen lääkeyhtiö.

Uusiin sairaaloihin uutta teknologiaa

Arabiemiirikunnissa rakennetaan parhaillaan valtavia sairaaloita, joihin etsitään uutta teknologiaa. Mallia haetaan Yhdysvaltojen ja Euroopan sairaaloista.

– NewIcon tuo Yhdistyneiden arabiemiirikuntien markkinoille uusia laitevaihtoehtoja. Meidän teknologiset valinnat ovat erilaisia kuin tällä hetkellä siellä käytössä olevissa laitteissa. Ydinajatuksenamme on käyttäjäystävällinen lähestymistapa niin, että työaika ja -määrä eivät lisäänny, vaan työteko helpottuu samalla, kun saadaan parempia suoritusarvoja, Savolainen kuvailee.

NewIcon tunnusteli Arabiemiirikuntien markkinapotentiaalia jo vuonna 2013 osallistuessaan Dubaissa järjestettäville Arab Health -messuille.

– Huomasimme silloin, että Arabiemiirikunnissa on kysyntää lääkehuollon automaatiolaitteillemme. Kartoitimme sen jälkeen potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita, mutta vasta nyt aika markkina-avaukselle tuntuu oikealta. Olemme löytäneet hyvän kumppanin ja kehittyneet itsekin yhtiönä. Olemme tehneet yhdessä Al Razin kanssa vierailuja paikallisiin sairaaloihin ja kysyntää näyttäisi löytyvän koko tuoteportfoliollemme, Savolainen kiteyttää.

Lisätietoa

Jori-Matti Savolainen
markkinointijohtaja
NewIcon Oy
+358 50 3398 730
jori-matti.savolainen@newicon.fi

 

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.