Tiedote: Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel vierailee NewIconilla

Israelin Suomen suurlähettiläs Dan Ashbel tutustuu terveysteknologiayritys NewIcon Oy:n tehtaalla israelilaiselle apteekkiketjulle valmisteilla olevaan Iso-Fixu-lääkevarastoautomaattiin keskiviikkona 2. syyskuuta.

NewIcon on ainoa vierailukohteena oleva yritys, kun suurlähettiläs ja hänen vaimonsa Zehava Ashbel vierailevat Kuopion seudulla 1.–2.9.

– Olemme erittäin otettuja arvovieraistamme ja siitä, että työmme näin noteerataan. Esittelemme mielellämme Israeliin myytyä Iso-Fixuamme. Se on tuotannossamme parhaillaan testaus- ja tehdashyväksyntävaiheessa, minkä jälkeen se pakataan kuljetuskuntoon ja siirretään Israeliin, kertoo NewIcon Oy:n markkinointijohtaja Jori-Matti Savolainen.

NewIcon toimittaa Jerusalemissa sijaitsevaan apteekkiin täysautomaattisen Iso-Fixu lääkevarastoautomaatin, joita on käytössä jo lähes 60 apteekissa Suomessa ja muualla maailmassa. Kauppa on NewIconille merkittävä päänavaus Israelin, sillä onnistuneen pilotin jälkeen jatkotoimitukset myös muille israelilaisille apteekkiketjuille ovat todennäköisiä.

– Toimitettava laite on Israelissa ensimmäinen varastoautomaatti, jonka toimivuutta muutkin ketjut tulevat seuraamaan mielenkiinnolla. Referensseillä on Israelissa todella suuri merkitys ja onnistunut pilotointi on siksi erittäin tärkeä, Savolainen toteaa.

Edellisen kerran newiconilaiset keskustelivat Suurlähettiläs Ashbelin kanssa marraskuussa 2013, jolloin suurlähettiläs tapasi kuopiolaisia yrityksiä Kuopion alueen kauppakamarin järjestämässä tilaisuudessa. Silloin aiheena olivat Israelin markkinamahdollisuudet.

– Jos on mahdollista, toivomme tällä kertaa suurlähettiläältä vinkkejä suhdeverkostoista, joita voisimme hyödyntää jatkossa Israelin apteekkialan valloittamisessa, sanoo Savolainen.

LISÄTIEDOT:
NewIcon Oy
Markkinointijohtaja Jori-Matti Savolainen
Puh. +358 50 339 8730
jori-matti.savolainen@newicon.fi

Lisätietoa

Lataa Iso-Fixun esite

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.