Tuotepäälliköt kertovat: Mitä automaatiolaitteen ominaisuutta et antaisi pois?

Laura Virekunnas – Product Marketing Manager, Iso-Fixu

”Lisäoptioina Iso-Fixuun saatavia monituotekanavaisuuden ja monipakettikeräilyn ominaisuuksia. Monituotekanava mahdollistaa useiden eri nimikkeiden varastoinnin samassa sarakkeessa, ja monipakettikeräilyn avulla järjestelmä voi kerätä useita pakkauksia ja toimittaa ne yhdellä kertaa toimituspisteelle. Iso-Fixu on ilman lisäominaisuuksiakin todella edistynyt järjestelmä, mutta lisäoptioiden kautta siitä on mahdollista saada vielä enemmän hyötyjä irti.”

Antti Vesala – Product Marketing Manager, Mega-Fixu

”Mega-Fixun robotti pystyy toimittamaan automaattisesti lääkepakkauksia eri kohteisiin, mutta en antaisi pois laatikkorataa, jonka ansiosta lääkkeet voidaan toimittaa suoraan osastolaatikoihin. Mega-Fixu osaa purkaa osastolaatikot pinoista ja siirtää ne keräilypisteeseen. Myös laatikoiden kansien sulkeminen, merkkaus ja sinetöinti voidaan automatisoida, jolloin saadaan aikaan täydellisen automaation kokonaisuus.”

Timo Huttunen – Product Specialist, IV Automation

“Robottikäsien nopeaa, tarkkaa ja saumatonta yhteistoimintaa, joka mahdollistaa suuren tuotantokapasiteetin. Lisäksi Twinsin robottikäsien toiminta vähentää huomattavasti lääkevalmistuksen työtaakkaa. Robotit hoitavat väsymättä jatkuvaa toistoa vaativat työvaiheet tarkasti ja nopeasti.”

Lisätietoa

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

 

Lataa Iso-Fixun esite

Lataa Mega-Fixun esite

Lataa IV ICON Twinsin esite