NewIcon on perustanut Tanskaan tytäryhtiön, jossa aloittaa 1.2.2017 avainasiakaspäällikkönä Hanne Hansen-Nord. NewIcon valitsi Tanskan, koska maassa on käynnissä kymmeniä projekteja uusien sairaaloiden rakentamiseksi sekä vanhojen uudistamiseksi. Viranomaisarvioiden mukaan seitsemän miljardin investoinneista 20 prosenttia suunnataan teknologiahankintoihin.

– Neuvottelut tanskalaisten sairaaloiden kanssa etenevät hyvin, ja sairaalat ovat kiinnostuneet kokeilemaan meidän älylääkekaappia. Kilpailutukset laitehankinnoista toteutunevat vuosien 2017–2022 aikana. Sairaalat etsivät moderneja kokonaisratkaisuja, ja tehokkuutta etsitään automaatiolla sekä logistiikkaa keskittämällä, kertoo NewIconin liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Marja Jaurakkajärvi.

Tytäryhtiö sijaitsee Odensessa, joka on Tanskan kolmanneksi suurin kaupunkitaajama. Alueelle on sijoittunut myös monia muita robottiteknologian yrityksiä.

Avainasiakaspäällikkö Hansen-Nordilla on 20 vuoden kokemus myyntityöstä. Hän on työskennellyt laboratorioteknikkona Hjoerringin sairaalassa, myyntiedustajana lääkeyritys Nycomed DAK:silla, tiiminvetäjänä Eli Lilly A/S:llä, myyntipäällikkönä Kruuse A/S:llä sekä Ewii Telecarella (entinen Trefor) telelääketieteen parissa.

LISÄTIEDOT:
NewIcon Oy
Marja Jaurakkajärvi
Johtaja / liiketoiminnan kehitys
Puh. +358 45 139 3992
marja.jaurakkajarvi@newicon.fi

Lisätietoa

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.