Newicon

Kuopion Yliopistollinen Sairaala

19609

”Ammattirajat rikkovaa yhteistyötä ja loppukäyttäjien kuulemista”

”NewIcon toimittaa KYSille kokonaisvaltaisen järjestelmän, joka huolehtii lääkehuollon sujuvuudesta prosessin eri vaiheissa. Lääkehuolto on sairaaloissa perinteisesti ollut itsenäinen toimialue ja tietojärjestelmäintegraatiot muihin sairaalan järjestelmiin ovat puuttuneet. Tässä on vaadittu tiivistä ammattirajat rikkovaa yhteistyötä ja loppukäyttäjien kuulemista, jotta laitteet ja tietojärjestelmät on saatu keskustelemaan keskenään.

Onnistumisen kannalta on ollut tärkeää, että meillä on NewIconin kanssa luottamus. Yhdessä suunnittelu on toiminut todella hyvin ja NewIcon on huomioinut tarpeemme asiakaslähtöisesti.

eMed Icon-älylääkekaapit ovat todellisia käyttäjäinnovaatioita, sillä hoitohenkilökuntamme osallistui kaappien kehitystyöhön. Useimmat KYSin uudet elektroniset lääkekaapit sijoitetaan suoraan leikkaussalien seinärakenteisiin läpiantoperiaatteella, minkä ansiosta niiden täyttö tapahtuu salin ulkopuolelta ja lääkkeiden ottaminen salin sisäpuolelta. Tämä lisää joustavuutta, tehokkuutta ja potilasturvallisuutta samalla kun turhat askeleet vähenevät.”

Toivo Naaranlahti
Apteekkari
Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) sairaala-apteekki

Mega Fixu -lääkevarastojärjestelmä, sytostaattien älykäs raaka-ainevarasto, IV ICON -antibioottirobotti ja 45 eMed Icon-älylääkekaappia

NewIcon referenssit

 • 19606
  Kontulankaaren apteekki
  "Työntekijämme tekevät nyt tuottavampaa työtä, kun he ovat asiakkaiden kanssa eivätkä varastossa"
  Lue lisää
 • 19609
  Kuopion Yliopistollinen Sairaala
  "Ammattirajat rikkovaa yhteistyötä ja loppukäyttäjien kuulemista"
  Lue lisää
 • 19607
  Oulun III Hansa Apteekki
  ​”Investointi maksaa itsensä takaisin”
  Lue lisää
 • 19608
  Viinikan Apteekki
  ​”Varastorobotti taistelee myös murtoja vastaan”
  Lue lisää