NewIconin ammattitaitoinen huoltotiimi pitää varastoautomaatit toimintakunnossa kesälläkin

Heinäkuussa Suomi hiljenee, kun suomalaiset nauttivat kesälomistaan. Lääkkeiden tarve ei kuitenkaan katso vuodenaikaa, minkä vuoksi apteekkien ja sairaaloiden toiminta ei keskeydy vilkkaimmankaan lomakauden aikana. Yksi sujuvan lääkelogistiikan edellytys on varastoautomaattien moitteeton toiminta. NewIconin ammattitaitoinen huoltotiimi onkin valmiina vastaamaan varastoautomaattien huoltotarpeisiin kaikkina vuodenaikoina, kesälläkin.

Varastoautomaatin määräaikaishuolto voidaan suorittaa myös kesäkuukausien aikana. Määräaikaishuoltojen tarkoituksena on ennaltaehkäistä mahdollisten ongelmien ilmenemistä ja parantaa varastoautomaatin toiminnan luotettavuutta. Säännöllisillä laitteentoimittajan suorittamilla määräaikaishuolloilla pidennetään varastoautomaatin käyttöikää.

Kesämökkipaikkakuntien apteekeissa kesät ovat vuoden vilkkainta aikaa. Tällöin myös varastoautomaatit joutuvat suuremmalle kuormitukselle, mikä lisää teknisten vikojen tai odottamattomien ongelmien todennäköisyyttä. NewIconin huoltotiimi pyrkii vastaamaan akuutteihin huoltotarpeisiin nopeasti, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi mahdollisimman sujuvaa myös sesonkiaikoina.

Uusi huoltoauto ajoon kesän huolloille

Vanha huoltoauto sai väistyä, kun uusi ja varustellumpi huoltoauto otettiin huoltotiimin käyttöön. Uuden huoltoauton valinnassa painotettiin kuljettajan turvallisuutta ja auton ajettavuutta edistäviä tekijöitä. Toive suuremmasta kuljetuskapasiteetista toteutui myös uuden huoltoauton myötä.

Huoltoauton hankinnasta vastannut huoltopäällikkö Mika Rissanen on tyytyväinen uuteen huoltoautoon.

”Uusi huoltoauto parantaa selkeästi huollon palvelua! Sen moderni varustelu mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja nopean vasteajan. Voimme käyttää huoltoautoa myös varaosien ja tarvikkeiden varastointiin, mikä säästää aikaa ja auttaa meitä huoltamaan varastoautomaatteja entistä nopeammin. Uuden huoltoauton paremmat turvallisuus- ja ajettavuusominaisuudet tulevat korostumaan erityisesti pidemmillä huoltoajoilla.”

 

LISÄTIETOA

Huolto- ja Varaosatilaukset

tuki@newicon.fi

010 322 1817 (Fixu/IV ICON-tuki)

010 322 1840 (eMED-tuki)