Tuttu, mutta parempi

Tuttu, mutta parempi

Fixu-ohjelmisto 3.0 sisältää saman, tutun käyttöliittymän, jota olet käyttänyt vuosia – mutta siihen on lisätty ominaisuuksia, joiden avulla voit vain muutamalla silmäyksellä nähdä varastosi tilanteen. Se on myös käyttäjäystävällisempi ja intuitiivisempi, jotta jopa aloittelevat käyttäjät pystyvät käyttämään kaikkia toimintoja. 

OMINAISUUDET

OMINAISUUDET

  • Tuotteiden kulutusmäärän ennuste 

Saat listan tuotteista, joiden arvioidaan loppuvan varastosta pian. Algoritmi pystyy ennustamaan keskikulutuksen perusteella, mitkä lääkkeet ovat todennäköisesti loppumassa. Uuden säädöksen mukainen varaston suunnittelu on paljon helpompaa. 

  • Vähennä hitaasti kiertäviä tuotteita ja tee tilaa menekkituotteille 

Haluatko lisää tilaa varastoosi vähentämällä hitaasti kiertäviä tuotteita? Fixu-ohjelmisto 3.0:n avulla voit asettaa rajan sille, miten pitkään odotat tuotteen olevan varastossa. Jos sitä ei ole käytetty asetetussa ajassa, järjestelmä ilmoittaa siitä käyttöliittymässä. 

Uusia varastonhallintaa tehostavia työkaluja

Uusia varastonhallintaa tehostavia työkaluja

  • Parempi viimeisen käyttöpäivän seuranta 

Jos erän viimeinen käyttöpäivä lähestyy, Fixu-ohjelmisto 3.0 ilmoittaa sinulle tästä näyttämällä nämä tuotteet käyttöliittymässä. Voit tarvittaessa käskeä järjestelmää nopeasti poistamaan erän varastosta.

  • Paremmat ja kattavammat raportit

Fixu-ohjelmisto 3.0:n raportointitoiminnossa on nyt visuaalisia kaavioita, joiden avulla pystyt nopeasti seuraamaan tuotteen päivittäistä kulutusta. Saat yleiskatsauksen tuotteen säilytys- ja kulutustiheydestä, kulutustrendistä ja esimerkiksi siitä, onko jollakin tietyllä ajanjaksolla nähtävissä sesonkipiikkiä. 

Ja paljon muuta

Ja paljon muuta

Fixu-ohjelmisto 3.0 varmistaa, että Iso-Fixu-järjestelmäsi toimii aina parhaimmillaan. Uusien ominaisuuksien lisäksi ohjelmisto optimoi myös kaikki olemassa olevat toiminnot siten, että ne ovat tehokkaampia, nopeampia ja turvallisempia. Tulevat päivitykset ja parannukset tehdään Fixu 3.0 ohjelmistoon, joten saat aina uusimmat päivitykset. 

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka paljon tämä ohjelmisto maksaa?

Saat tietoa Fixu-ohjelmisto 3.0:n hinnasta olemalla yhteydessä tukeemme (tuki@newicon.fi tai 010 322 1817)

Milloin ohjelmisto asennetaan?

Ohjelmisto asennetaan seuraavan huoltokäynnin yhteydessä. Se sisältää tunnin mittaisen koulutuksen henkilöstölle.

Voinko saada ohjelmiston aikaisemmin sen sijaan, että odotan seuraavaan suunniteltuun huoltoon? 

Kyllä, voit olla asiasta yhteydessä NewIconin tukeen (tuki@newicon.fi). Erillisistä käynneistä veloitamme myös matka- ja majoituskustannukset.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Olen lukenut ja hyväksyn tietojen käyttöehdot
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.