NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka toimittaa apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien kehittämisestä ja toimittamisesta. NewIcon Oy:n henkilöstömäärä on tällä hetkellä n. 40 henkilöä ja sillä on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä.  

NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö tähtää kasvuun.  

Tehtävää nyt hoitavan henkilön siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme joukkoomme uutta taloushallinnon moniosaajaa  

FINANCIAL SPECIALISTIN / CONTROLLER 

tehtäviin taloustiimiin Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. 

Taloustiimimme vastaa yhtiön sisäisen ja ulkoisen laskennan toiminnoista, rahoituksesta sekä yleis- ja henkilöstöhallinnon asioiden hoidosta. Tuotamme informaatiota niin johdolle kuin sidosryhmille. Käytössämme on L7 toiminnanohjausjärjestelmä, johon sisältyvät myös taloushallinnon ohjelmat.  

Keskeisenä tehtävänä on sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävät osana kontrollifunktion ylläpitämistä ja kehittämistä koko yrityksen tarpeisiin raportoiden CFO:lle. Toimit taloustiimin laskennan ja järjestelmien asiantuntijana, vastaat laskutuksesta ja ostolaskujen esitiliöinnistä, huolehdit osaltasi kauden päätöksiin liittyvät tehtävät ja toimit CFO:n työparina monissa muissa monipuolisissa yrityksen talouteen, hallintoon, rahoitukseen sekä kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Tehtäviä voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.  

Pystyt ottamaan tehtävän haltuun itsenäisellä otteella ja toimintatapojen ja järjestelmien kehittäminen motivoivat sinua, mutta samalla hoituvat myös rutiinit. Etsimämme henkilö on järjestelmällinen ja täsmällinen, mutta omaa myös kyvyn toimia joustavasti ja luovasti esimerkiksi priorisointia ja kehittämistä vaativissa tilanteissa. Hallitset entuudestaan taloushallinnon prosessit sekä hahmotat hyvin liiketoimintaprosessien kokonaisuuden. Erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien ja raportointityökalujen käyttö on sinulle tuttua. Aikaisempi Visma L7 järjestelmän tuntemus on etu.  

Tehtäviin kuuluvat mm. laskutus, ostolaskujen esitiliöinti, kustannusten seuranta eri dimensioissa, t&k kustannusraportointi, budjettien ja ennusteiden laadintaa, kuukausi- ja kvartaaliraportointia, tytäryhtiö kirjeenvaihtoa, avustaminen tilinpäätös prosessissa yhdessä taloustiimin ja tilitoimiston kanssa. Osallistut liikevaihdon ja kateseurannan kehittämiseen ja tuotat relevanttia informaatiota liiketoiminnan kehittämisen tueksi.  Lisäksi tehtäviin kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät hallinnon ja rahoituksen parissa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Taloushallinnon, laskentatoimen ja kirjanpidon osaamista 
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä  
  • Tehtävään sopivaa koulutusta  
  • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja ylläpidosta 
  • Erinomaista Excel-osaamista ja valmiutta omaksua uusia tietojärjestelmiä 
  • Reipasta ja vastuuntuntoista toimintaotetta 
  • Sujuvaa englannin- ja suomen kielen taitoa 
  • Kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn

Arvostamme erityisesti: 

  • Nopeaa kykyä omaksua uusia tehtäviä 
  • Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä 

Me tarjoamme sinulle innovatiivisen ja mukavan työyhteisön sekä kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään työtä toimialalla, joka kasvaa ja kehittyy.  Voimme jossain määrin räätälöidä tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan, joten kerro meille rohkeasti osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi. 

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus osoitteeseen hr@newicon.fi viimeistään 27.11.2022. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Pohjolainen, CFO, p. 050-4606718 (yhteydenotot puhelimitse mielellään 21.-25.11.2022, klo 9-11) tai sähköpostitse kirsi.pohjolainen@newicon.fi