NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka toimittaa apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien kehittämisestä ja toimittamisesta. NewIcon Oy:n henkilöstömäärä on tällä hetkellä n. 40 henkilöä ja sillä on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä.  

NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö tähtää kasvuun.  

Tehtävää nyt hoitavan henkilön siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme joukkoomme Kuopioon uutta markkinoinnin moniosaajaa  

MARKETING SPECIALISTIA  

Haemme myynti- ja markkinointitiimiimme lahjakasta ja motivoitunutta kokopäiväistä markkinointiasiantuntijaa. Valittu ehdokas vastaa tehokkaiden markkinointistrategioiden toteuttamisesta liiketoiminnan kasvun edistämiseksi raportoiden Myyntijohtajalle. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, aikaisintaan 20.3.2023. 

Pystyt ottamaan tehtävän haltuun itsenäisellä otteella ja toimintatapojen ja järjestelmien kehittäminen motivoivat sinua, mutta samalla hoituvat myös rutiinit. Etsimämme henkilö on järjestelmällinen ja täsmällinen, mutta omaa myös kyvyn toimia joustavasti ja luovasti esimerkiksi priorisointia ja kehittämistä vaativissa tilanteissa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

 • Kokemusta B2B-markkinoinnista. Sinulla on jo muutama vuosi työkokemusta kyseisistä tehtävistä, tai olet urasi alkupuolella ja sinulla on kertynyt osaamista harrastustesi kautta. Lisäksi olet innokas oppimaan uutta 
 • Hyvät sisällön kirjoitustaidot. Sähköpostimarkkinoinnin ja automaatiotyökalujen, kuten Mailchimp, tuntemus 
 • Kyky käyttää suunnittelutyökaluja, kuten Canva tai Adobe Illustrator/InDesign 
 • Kokemusta WordPressin kanssa työskentelystä
 • Kokemusta messujen suunnittelusta
 • Excel-osaamista ja valmiutta omaksua uusia tietojärjestelmiä 
 • Kehittämislähtöistä toimintaotetta 
 • Sujuvaa englannin- ja suomen kielen taitoa 
 • Kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn 

Arvostamme erityisesti: 

 • Nopeaa kykyä omaksua uusia tehtäviä 
 • Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä 
 • Sitoutunutta ja vastuuntuntoista työotetta  

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin.  

Jos olet tuloshakuinen markkinoinnin ammattilainen, jolla on intohimo markkinointiin ja vahva halu vaikuttaa, hae nyt liittyäksesi NewIcon-tiimiin. 

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus osoitteeseen hr@newicon.fi viimeistään 28.2.2023. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jori-Matti Savolainen, CCO, p. 050-3398730 (yhteydenotot puhelimitse mielellään klo 9-11) tai sähköpostitse jori-matti.savolainen@newicon.fi