Terveysteknologiayhtiö NewIcon on reilun 10 vuoden ajan erikoistunut lääkehuollon automaatiolaitteisiin, jotka perustuvat edistykselliseen ohjelmisto- ja robotiikkaosaamiseen. Valmistamme lääkkeiden varastoinnin, jakelun ja annostelun automaatiojärjestelmiä globaaleille markkinoille.  Suomessa olemme markkinajohtaja – yli 200 toimitettua järjestelmää erilaisille apteekeille.

Lääkitysturvallisuus ja apteekkialan ammattilaisten ajan vapautuminen asiakastyöhön ovat tärkeitä automaation mukanaan tuomia etuja. Sairaaloissa automaatioratkaisut parantavat niin potilas- kuin työturvallisuutta samalla kun  tehostuneesta työstä syntyy säästöjä ja työrutiinit helpottuvat. Tuotteemme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kotimaisten terveysalan ammattilaisten kanssa LEAN-ajattelua vaalien.

Kotimaan lisäksi olemme tähän mennessä toimittaneet järjestelmiämme Kiinaan, Venäjälle, Israeliin, Tanskaan ja Iraniin.  Maantieteellisen laajentumisen rinnalla kasvua haemme myös kasvattamalla tuote- ja palveluportfoliota oman tuotekehityksemme avulla kattamaan koko lääkelogistiikan ketju tukkuliikkeestä lääkkeen antotapahtumaan asti.

Etsimme joukkoomme

SERVICE SPECIALISTIA Tampereen seudulle

Tarvitsemme huoltopalveluumme kasvavan asiakasmäärien ja asiakkaiden laadukkaan palvelutason ylläpitämiseksi huoltoasiantuntijaa. Olemme perustamassa uutta huoltopistettä Tampereen seudulle. NewIconin muut huoltopisteet sijaitsevat Kuopiossa ja pääkaupunkiseudulla.

Vaikka työskentelet kotitoimistosta käsin, työssä et pääse sammaloitumaan, sillä noin puolet työstä tehdään asiakkaan tiloissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tässä työssä saat käyttää ongelmanratkaisutaitojasi ja pääset oppimaan koko ajan uutta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan asiakaspalvelun, joten omatoimisuus, kädentaidot, aktiivisuus ja asiakaspalvelutaidot korostuvat työssä yhtä lailla kuin automaatio- ja ICT-taidot.

Meillä pääset  huoltamaan ja ylläpitämään Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Fixu, IV ICON  ja eMED ICON -tuoteperheiden tuotteita ja toimimaan asiakastukitehtävissä asiantuntevien huolto- ja tuotekehitystiimiemme tukemana.

Voit olla etsimämme tekijä, mikäli omaat:

 • sujuvat asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot
 • vahvat ICT-taidot ja ymmärrystä ohjelmistojen ongelmien ratkaisemisesta
 • sähköalan ammattihenkilön pätevyyden
 • elektroniikka- ja automaatiotekniikan tuntemusta
 • hyvän suomen- ja englanninkielentaidon
 • paineensietokykyä, joustavuutta ja ongelmanratkaisutaitoja
 • motivaatiota oppia lisää ja kehittyä työssään
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Ajokortin

Eduksi katsomme:

 • lääkelogistiikan ja prosessien tuntemuksen
 • robotti- ja PLC-osaamisen

Me haluamme tarjota sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään työtä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan ja kehittymään oman alasi asiantuntijaksi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus avoimen hakemuksen kautta ja lisää hakemuksen alkuun tunniste ”Service Specialist”, niin olemme Sinuun yhteydessä.