Huippuluokan laite, jota kehitetään asiakasta kuunnellen

Julkaistu 20.2.2018

”Varastoautomaatin hankintaa miettiessäni kotimaisuus oli yksi tärkeä valintakriteeri, mutta sitäkin tärkeämpää oli saada huippuluokan laite. Avasimme Bonusapteekin Tampereen Kauppakeskus Duoon marraskuussa 2017 ja ensimmäiset kuukaudet uudessa apteekissa ovat sujuneet hyvin. Iso-Fixu on auttanut palvelemaan asiakkaita tehokkaasti. Automaatin tärkeimpänä ominaisuutena pidän monipakettikeräilyä, jonka ansiosta robotti voi kerätä ja toimittaa yhdellä kertaa jopa 14 lääkepakettia.

Haluamme apteekissamme panostaa asiakaspalveluun, ja Iso-Fixun ansiosta sille on jäänyt hyvin aikaa. Henkilökunnan ei tarvitse käyttää aikaa lääkepakkausten etsimiseen, vaan he voivat keskustella rauhassa asiakkaan kanssa lääkitykseen liittyvistä asioista. Henkilökuntakin on ollut tyytyväinen laitteen helppoon käytettävyyteen ja toimintavarmuuteen.

Koska apteekki sijaitsee kauppakeskuksessa, ovat asiakasvirrat suuria. Kompaktin kokoisen lääkevarastoautomaatin ansiosta olemme saaneet säästettyä huomattavasti lattiatilaa itsehoitotuotteille ja asiakkailla on runsaasti tilaa liikkua ja löytää haluamansa tuotteet. Uskon modernin lääkevarastoautomaatin myös vaikuttavan positiivisesti apteekin imagoon.

Olen ollut tyytyväinen päätökseen hankkia Iso-Fixu. Se on ollut toimintavarma, ja pienet pulmatilanteet on hoidettu hyvin NewIconin kanssa etäyhteyden avulla. Laitteen käyttöönotto sujui helposti, sillä saimme NewIconilta kunnollisen perehdytyksen ennen Bonuspateekin avajaisia. Ei tarvinnut yksinään murehtia, kun aikataulu ja käytännön asiat oli mietitty yhdessä valmiiksi.”

APTEEKKARI HELENA JALONEN 
Bonusapteekki, Kauppakeskus Duo
Iso-Fixu asennettu 11/2017

 

LUE LISÄÄ

Apteekin lääkehuollon automaatio

 

Lisätietoa

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.