Terveysteknologiayhtiö NewIcon on reilun 10 vuoden ajan erikoistunut lääkehuollon automaatiolaitteisiin, jotka perustuvat edistykselliseen ohjelmisto- ja robotiikkaosaamiseen. Valmistamme lääkkeiden varastoinnin, jakelun ja annostelun automaatiojärjestelmiä globaaleille markkinoille.  Suomessa olemme markkinajohtaja – yli 200 toimitettua järjestelmää erilaisille apteekeille.

Lääkitysturvallisuus ja apteekkialan ammattilaisten ajan vapautuminen asiakastyöhön ovat tärkeitä automaation mukanaan tuomia etuja. Sairaaloissa automaatioratkaisut parantavat niin potilas- kuin työturvallisuutta samalla kun tehostuneesta työstä syntyy säästöjä ja työrutiinit helpottuvat. Tuotteemme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kotimaisten terveysalan ammattilaisten kanssa LEAN-ajattelua vaalien.

Kotimaan lisäksi olemme tähän mennessä toimittaneet järjestelmiämme Kiinaan, Venäjälle, Israeliin, Tanskaan ja Iraniin.  Maantieteellisen laajentumisen rinnalla kasvua haemme myös kasvattamalla tuote- ja palveluportfoliota oman tuotekehityksemme avulla kattamaan koko lääkelogistiikan ketju tukkuliikkeestä lääkkeen antotapahtumaan asti.

Etsimme nyt Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen

KÄYTTÖÖNOTTAJAA tuotantoomme automaatiolaitteiden ja järjestelmien ohjelmointi-, asennus-, käyttöönottotehtäviin.

Meillä pääset toteuttamaan Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Fixu-, IV ICON ja eMED -tuoteperheiden tuotteita asiantuntevien tuki- ja tuotekehitysorganisaatioidemme tukemana.

Voit olla etsimämme tekijä, mikäli omaat:

  • Tehtävään soveltuvan koulutuksen, esimerkiksi automaatio-/sähkötekniikan tai vastaavan alan teknisen alan koulutuksen
  • elektroniikka- ja automaatiotekniikan osaamista
  • sujuvat asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot
  • vahvat ICT-taidot ja ymmärrystä ohjelmistojen ongelmien ratkaisemisesta
  • hyvän suomen- ja englanninkielentaidon
  • paineensietokykyä, joustavuutta ja ongelmanratkaisutaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Ajokortin ja matkustusvalmiutta sekä koti- että ulkomailla

Eduksi katsomme

  • lääkelogistiikan ja prosessien tuntemuksen
  • robotti- ja PLC-osaamisen

 

Me haluamme tarjota sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään työtä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan ja kehittymään oman alasi asiantuntijaksi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus avoimen hakemuksen kautta ja lisää hakemuksen alkuun tunniste ”Käyttöönottaja”, niin olemme Sinuun yhteydessä.