Nyt etsimme joukkoomme

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

myynti- ja markkinointitiimiin KuopioonTyön aloitus on sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Myynti- ja markkinointitiimimme vastaa yhtiön kehittämien ja valmistamien innovatiivisten ja kilpailukykyisten lääkehuollon automaation ja järjestelmien kannattavasta myynnistä ja markkinoinnista voimakkaasti kasvavassa globaalissa markkinassa yhteistyössä kattavan jälleenmyyjäverkoston kanssa asiakkaina sairaalat ja apteekit sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Tuotepäällikön keskeisenä tehtävänä on toimia myynnin, tuotannon ja tuotekehityksen välisenä linkkinä lääkelogistiikan varastoautomaatio tuoteryhmiin kuuluvien nykyisten ja tulevien tuotteiden elinkaaren hallinnan osalta suunnittelusta toimitukseen ja ylläpitoon asti. Tuotepäällikkö osallistuu vahvasti tuotestrategian laadintaan ja toteutukseen lähtötietoina asiakkaiden odotukset ja tarpeet ja toisaalta tuotteille asetettavat tekniset ja reguloidut vaatimukset.

Pystyt ottamaan tehtävän haltuun itsenäisellä otteella ja digitalisaation, robotiikan ja teknologian hyödyntäminen ja kehittäminen motivoivat sinua, mutta samalla tunnet tarvittaessa viihtyväsi myös asiakasrajapinnassa kuuntelemassa markkinoilta tulevia signaaleja asiakastyytyväisyyden edelleen parantamiseksi sekä yhtiön myyntitulosten ja kannattavuuden kasvun varmistamiseksi.

Tehtäviin kuuluvat mm. uusien tuoteinnovaatioiden ideointi ja niiden kehitystyöhön osallistuminen roadmap -tyyppisten suunnitelmien pohjalta, osallistuminen uusien tuotteiden markkinointisuunnitteluun ja lanseeraukseen tuoteominaisuuksien osalta, osallistuminen tarjouspyyntöjen laadintaan  myyntihenkilöstön teknisenä tukena, tuotteiden markkinakohtaisten tuoteportfolioiden hallinta ja tuotteiden hinnoittelustrategian laadintaan osallistuminen, jälleenmyyjäverkoston avustaminen teknisissä ja tuotereklamaatioihin liittyvissä asioissa sekä kilpailija-analyysien laatiminen NewIcon Oy:n asemoimiseksi markkinoilla sekä yhtiönä että tuotteidensa osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Muutaman vuoden kokemusta vastaavista tuotepäällikön kaupallisteknisistä tehtävistä joko terveysteknologian tai sisälogistiikan alalta
  • Tehtävään sopivaa koulutusta joko kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Kehittämisorientoitunutta toimintaotetta, jolla yhdistetään digitalisaatio ja robotiikka ylivoimaisiksi asiakasratkaisuiksi
  • Ohjelmisto-osaaminen luetaan eduksi
  • Matkustusvalmiutta Suomen lisäksi ulkomailla
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
  • Kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin. Tarvittaessa voimme jossain määrin räätälöidä tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan, joten kerro meille rohkeasti osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 10.11.2021. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

HAE PAIKKAA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ