Paras potilaskokemusta parantava innovaatio: eMED ICON -älylääkekaappi

eMED ICON -älylääkekaappi on valittu parhaaksi potilaskokemusta parantavaksi innovaatioksi, joka on käytössä Odensen yliopistollisessa sairaalassa. Sairaalan osastot nimesivät ensimmäistä kertaa järjestettyyn Innovaatio Päivän -kilpailuun 14 ehdokasta, joista ensiapuosastolla käytössä oleva älylääkekaappi nousi kirkkaaseen voittoon.

Viiden parhaan joukossa oli innovaatiota kirurgisen, palleatiivisen, sisätautien sekä leikkaus- ja anestesian osastoilta. eMED ICON älylääkekaappi kilpaili voitosta esimerkiksi syöpäpotilaiden kotihoitoa tukevan CADD-Solis infuusiopumpun ja intuboitujen potilaiden kommunikaatiota tukevan Talk2Care -mobiilisovelluksen kanssa.

Palkintosumma 20 000 tanskan kruunua ja RAP-palkinto (Relevant and Ambitious Pour) myönnettiin ensiapuosastolle, joka hankki ensimmäisen älylääkekaappinsa NewIconilta syyskuussa 2017.
Voittajan valitsi Center for Innovative Medical Technology (CIMT), joka on Odensen yliopistollisen sairaalan (OUH) ja Tanskan eteläisen yliopiston (SDU) tutkimus- ja innovaatiokeskus.

LISÄTIEDOT:
Jori-Matti Savolainen
Markkinointijohtaja
+358 50 339 8730
jori-matti.savolainen@newicon.fi

Lisätietoa

Lataa eMED ICON -esite

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.