Korealainen sairaala-alan delegaatio Suomessa

Delegaatio yhdeksästä korealaisesta sairaalasta tutustui suomalaiseen terveydenhuoltojärjestelmään kesäkuussa 2019. NewIconin ja korealaisen ICONcare by BTB Company Ltd.:n johtama delegaatio pääsi tutustumaan suomalaisiin sairaaloihin, joissa on käyttöönotettu lääkehuollon automaatiota.

Suomi-vierailun pääasiallinen tarkoitus oli tutustua IV ICON Twins -antibioottirobottiin, jollaisia korealaisissa sairaaloissa ei vielä ole. Alustavia neuvotteluja on käyty myös NewIconin tuotekehityksessä olevasta potilaskohtaisia syöpälääkkeitä käyttökuntoon saattavasta robotista.

– Korealaisilla sairaaloilla on tavoitteena lisätä potilasturvallisuutta etenkin suonensisäisten lääkkeiden käyttökuntoon saattamisessa. Taustalla on muutaman vuoden takainen hyvin ikävä onnettomuus, jossa pieniä lapsia kuoli kontaminoituneisiin lääkkeisiin. Vastaavat onnettomuudet halutaan ehdottomasti välttää jatkossa, kertoo NewIconin tuotepäällikkö Timo Huttunen.

Korealaiset sairaala-alan asiantuntijat tutustuivat antibioottirobottiin Keski-Suomen keskussairaalassa ja Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Aiheesta lisää ICON NEWS -lehdessä, joka ilmestyy marraskuussa 2019

Lisätietoa

Timo Huttunen
Tuotepäällikkö
timo.huttunen@newicon.fi
Puh. +358 50 362 3426

Lataa IV ICON Twins -esite

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.