Leasingrahoitus sopii apteekkareille, jotka suunnittelevat tarkasti liiketoimintaansa

NewIcon tarjoaa apteekkareille valmista rahoitusratkaisua Iso-Fixu-varastoautomaatin hankintaan. Ratkaisu pohjautuu leasingrahoitukseen, joka on taloudellisesti järkevä ratkaisu rahoittaa yritysten investointeja. Rahoituksen järjestää Nordea konserniin kuuluva Tukirahoitus Oy.

Leasingsopimus tehdään tyypillisesti 60–84 kuukaudeksi, jolloin laitteesta aiheutuvia kustannuksia saadaan jaettua laitteen käyttöajalle. Sopimuskauden jälkeen apteekkari voi halutessaan lunastaa automaatiolaitteen omakseen markkinahintaan.

Leasingrahoitus tarjoaa merkittäviä etuja, ja rahoitus järjestyy apteekkareille nopeasti. Ennalta sovitut kuukausivuokrat helpottavat budjetointia sekä liiketoiminnan suunnittelua. Leasingvuokrat ovat yrityksen kirjanpidossa ja verotuksessa vähennettäviä kuluja.

Leasingrahoituksessa laite toimii myös rahoituksen vakuutena, jolloin vakuudet jäävät vapaaksi muihin tarpeisiin.

– Leasingrahoitus sopii erinomaisesti apteekkareille, jotka budjetoivat ja suunnittelevat tarkasti liiketoimintaansa kuukausitasolla. Investoinnin kannattavuus on helppo arvioida vertaamalla kuukausivuokraa varastoautomaatista saataviin hyötyihin, neuvoo myyntipäällikkö Pekka Koivukoski Tukirahoitus Oy:stä.

Leasingrahoitus sopii hyvin myös aloittelevalle apteekkarille, jolla on käsissään muutenkin isoja investointeja.

Muutokset sopimukseen joustavasti

Koivukosken mukaan leasingrahoitus on tehty apteekkareille mahdollisimman helpoksi, nopeaksi ja joustavaksi. Apteekkari voi asioida leasingrahoitukseen liittyen pääsääntöisesti NewIconin myyjien kanssa.

– Leasing on joustava rahoitusmuoto ja vuokraamalla automaatiolaitteen apteekkarin on helppo pitää laitteisto ajan tasalla. Mahdolliset päivitykset tai lisäominaisuuksien hankinnat varastoautomaattiin onnistuvat tällöin vaivattomasti. Sopimus on myös siirrettävissä tarvittaessa uudelle apteekkarille, mikäli apteekki esimerkiksi myydään. Siirto edellyttää toki normaalia rahoituspäätöstä.

NewIconin myyjillä on valmiit taulukot kuukausieristä ja muista tarvittavista tiedoista, jotka käydään tarkasti asiakkaan kanssa läpi ennen sopimusta. Tukirahoitus Oy on kouluttanut kumppaninsa leasingrahoitusten järjestämiseen.

– Meille on oleellista, että myyjäkumppanimme toimivat vastuullisesti ja rahoitusalan standardien mukaisesti, minkä vuoksi valitsemme ja koulutamme kumppanimme tarkasti. NewIcon on meille erinomainen kumppani ja heillä on osaava myyntitiimi, joka tuntee asiakkaiden tarpeet hyvin, kiittelee Koivukoski.

Lisätietoa

Puntaroitko varastoautomaatin rahoituksen kanssa?

Ota yhteyttä, niin puntaroidaan yhdessä.

 

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.