NewIconin sairaala-apteekeille tarkoitettu varastoautomaatti Mega-Fixu menee Tanskaan

Keski-Tanskan alue kilpailutti automaattisen varastoautomaatin hankinnan Århusin yliopistollisen sairaalan (AUH) sairaala-apteekkiin ja julkaisi äskettäin hankintakilpailutuksen tuloksen.

Huolellisen arvioinnin jälkeen hankkeeseen valittiin NewIconin Mega-Fixu täysautomaattinen varastoautomaatti. Järjestelmä asennetaan Århusin yliopistollisen sairaalan uuteen sairaala-apteekkiin, joka on parhaillaan rakenteilla.

Ylittäen asiakkaan odotukset

Mega-Fixu varastoautomaatti osoittautui toimitettujen ehdotusten joukossa ”parhaaksi mahdolliseksi ratkaisuksi, joka täyttää erinomaisesti ulkoasuun, toimintoihin ja teknisiin vaatimuksiin perustuvat vaatimukset”, todetaan julkisessa hankintailmoituksessa.

”Ehdotuksemme tarjosi järjestelmän, joka käyttäisi asiakkaan odotuksia vähemmän lattiapinta-alaa. Tämä tarkoittaa, että järjestelmämme pystyy täyttämään heidän kapasiteettivaatimuksensa, mutta silti samalla myös jättää riittävästi tilaa tavaroiden kuljetukselle ja henkilökunnan työskentelylle. Tämän saavuttamiseksi hyödynsimme suunnittelussamme paitsi lattiapinta-alaa, myös tilan korkeutta”, kertoo NewIconin Chief Commercial Officer Jori-Matti Savolainen.

AUH apteekin Mega-Fixu varastoautomaattiin mahtuu jopa 100 000 pakkausta huolellisesti suunniteltujen kuljetinratojen avulla. ”Asiakas oli myös tyytyväinen siihen, että laatikoiden ja kuljetinratojen sijainti saatiin sijoitettua juuri niin kuin he toivoivat. Tämä auttaa minimoimaan tarpeettomat liikkeet lääkkeiden purkamisen ja jakelun aikana, kun lääkkeet saapuvat apteekkiin ja kun ne lähtevät sieltä.”

Hankintailmoituksessa Keski-Tanskan alue korosti myös IT-integraatioratkaisun, väärennettyjen lääkkeiden käsittelyohjeiden ja validointiprosessin tärkeyttä. NewIcon antoi erinomaiset tai erittäin tyydyttävät vastaukset näihin kaikkiin.

Tärkeä virstanpylväs Tanskan markkinoilla

”Tämä voitto on meille suuri virstanpylväs, sillä se on ensimmäinen Mega-Fixu varastoautomaatti, joka asennetaan Tanskaan nyt viisi vuotta markkinoille tulon jälkeen. Tanskassa on ollut menestystä ja kiinnostusta muita tuotelinjojamme kohtaan, mutta Mega-Fixu vaati kuitenkin enemmän työtä ja tuotteen jalostamista, jotta se olisi sopinut markkinoille. Siksi olimme kaikki innoissamme kuullessamme myönteisiä uutisia”, Jori-Matti sanoo.

Lue lisää

Sairaalan lääkehuollon automaatio

LISÄTIETOA

Kysy lisää myynti@newicon.fi

 

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.