Puoliväli! Yleisöannin tavoitesumma 4,99 miljoonaa häämöttää jo

NewIconin yleisöanti käynnistyi marraskuun alussa vauhdikkaasti. Muutamassa viikossa sijoituksia kertyi yli miljoona euroa ja tammikuun alussa summa ylitti 2,5 miljoonaa euroa. Sijoituspäätöksen on tehnyt jo yli 150 sijoittajaa. Tavoitesumma 4,99 miljoonaa voi täyttyä piankin, sillä kiinnostuneita yhteydenottoja on ollut satoja.

Kansalaisrahoituksen toimitusjohtaja Toni Lahden mukaan he ovat saaneet poikkeuksellisen paljon yhteydenottoja NewIconiin sijoittamisesta kiinnostuneilta ihmisiltä. Yleensä Kansalaisrahoituksen järjestämiin osakeanteihin osallistuvat Kansalaisrahoitukselle jo entuudestaan tutut, kokeneet sijoittajat.

– NewIconista ovat olleet kiinnostuneita muun muassa terveydenhuollon ammattilaiset ja yrittäjät. NewIcon on selvästi sijoittajia kiinnostava kasvuyhtiö, jonka lisäksi potentiaaliset sijoittajat uskovat terveysteknologian kansainvälisiin markkinamahdollisuuksiin. Ala käykin kuumana, sillä terveysteknologia on noussut Suomen suurimmaksi huipputeknologian vientialaksi, Lahti kertoo.

Yhteydenotoissa ihmiset ovat olleet kiinnostuneita tietämään, miksi NewIconiin kannattaa sijoittaa, sijoituksen riskit ja milloin sijoitukselle on mahdollista saada tuottoa. Kansalaisrahoitus toimittaa heille sijoitusmateriaalin ja käy heidän kanssaan läpi NewIconin yleisöannin keskeiset tiedot

– Tavoitteemme on kasvattaa arvo moninkertaiseksi ja mahdollistaa exit viiden vuoden sisällä. Kaikki näyttää lupaavalta, sillä hankintaprosessit ovat edenneet suunnitellusti useissa kohdemaissa ja rekrytoimme juuri avainasiakaspäällikön Tanskan tytäryhtiöömme. Yleisöannilla haemme nimenomaan rahoitusta kansainvälistymiseen, kertoo NewIcon Oy:n toimitusjohtaja Ossi Parviainen.

– Tuottotavoitteiden lisäksi uskomme sijoittajien arvostavan myös sitä, että kauttamme he voivat olla kehittämässä hyvinvointia ja yhteiskuntaa, Parviainen lisää.

LISÄTIEDOT:

NEWICON OY
Ossi Parviainen
Toimitusjohtaja
Puh. +358 50 549 7656
ossi.parviainen@newicon.fi
www.newicon.fi

KANSALAISRAHOITUS OY
Toni Lahti
Toimitusjohtaja
Puh. +358 40 522 7633
toni.lahti@kansalaisrahoitus.fi
www.springvest.fi/

Lisätietoa

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.