Kestäviä laitteita ja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin

Viimeisen 15 vuoden aikana myydyistä Iso-Fixu-varastoautomaateista vain 10 % on palautettu käyttöikänsä päätteeksi NewIconille purettaviksi ja kierrätettäviksi. Loput 90 % ovat edelleen toiminnassa asiakkaiden tiloissa. Jotkut niistä ovat kestäneet jo yli kymmenen vuotta.  

Koska yksi yrityksemme arvoista on ” Mitä luvataan, se tehdään. Mitä tehdään, se kestää.”, keskitymme voimakkaasti luomaan kestäviä ja hyvin suunniteltuja tuotteita, jotka ovat käytössä pitkään.   

Näin rakennamme ja huollamme Iso-Fixu-varastoautomaattia sen elinkaaren alusta loppuun.

Laadukkaat materiaalit tuotteiden perustana  

Suunnitteluprosessin aikana T&K-osastomme arvioi huolellisesti materiaalit ja komponentit, joista laite muodostuu. Tässä vaiheessa on tärkeää varmistaa, että komponentit ovat paitsi korkealaatuisia, myös helposti vaihdettavissa. Näin käytössä kuluneet osat voi vaihtaa ilman, että koko laite on uusittava.  

NewIconin juuret juontavat teollisuusautomaatioon. Sen vuoksi valitsemme aina materiaaleja, jotka ovat kestäviä ja sietävät ankaria olosuhteita, kuten korkeaa ilmankosteutta, rajuja lämpötilan muutoksia, voimakasta tärinää jne.   

Vaikka olosuhteet apteekkien sisätiloissa eivät ole yhtä ankaria kuin ne, mihin teollisuudessa totuimme, käytämme samoja materiaaleja Iso-Fixu-varastoautomaatin valmistuksessa. Siksi tuotteemme voivat hyvän huollon ansiosta olla poikkeuksellisen kestäviä ja toimia pitkään. Itse asiassa osa laitteistamme on toiminut asiakkaan tiloissa yli kymmenen vuotta.  

Tuotteen elinkaaren aikana  

Vuosihuoltojen ja erikoistuneen huoltotiimin lisäksi tarjoamme asiakkaiden avuksi lisäpalveluita eri toimintavaiheissa.   

Jos esimerkiksi apteekin omistaja päättää apteekkinsa sulkemisen tai muuton vuoksi myydä käytetyn laitteen toiselle apteekille, tarkastamme laitteen, vaihdamme vanhat komponentit uusiin ja päivitämme tarvittaessa sen ominaisuudet ennen laitteen toimittamista uudelle omistajalleen.   

Niille apteekkien omistajille, jotka haluavat siirtää laitteet uusiin tiloihin, tarjoamme uudelleensijoittamis- ja uudelleenasennuspalveluita. Näin laitteet tulevat asennetuiksi oikein ja mahdollisimman vähäisin vaurioin. Siten vähennämme tarpeetonta hävikkiä ja pidennämme tuotteiden käyttöaikaa.  

Tuotteen elinkaaren päättyessä  

Kun tuote on elinkaarensa päässä ja se on päätetty hävittää, kuljetamme laitteen asiakkaan pyynnöstä takaisin NewIconin varastoon purettavaksi ja kierrätettäväksi. Tuotantotiimimme varmistaa, että komponentit poistetaan asianmukaisesti ja kierrätetään oikein.  

Koska valmistamme laitteemme enimmäkseen kierrätettävistä materiaaleista, kuten metallista ja sähkökomponenteista, voimme olla varmoja, että nämä komponentit jatkavat kierrätysprosessin jälkeen elämäänsä eri muodoissa.   

Lisätietoja

Apteekkien Iso-Fixu-varastoautomaattien lisäksi kaikki NewIconin tähän mennessä myymät Mega-Fixu-varastoautomaatit, IV ICON Twins -lääkevalmistusrobotit ja eMED ICON -älylääkekaapit toimivat edelleen eri sairaaloissa ympäri maailmaa. Vanhin Mega-Fixu myytiin vuonna 2012 Joensuun keskussairaalaan ja se toimii edelleen.