Fixu G2 – vastaus asiakkaidemme toiveisiin

Uuden sukupolven varastoautomaatin lanseeraus tuntui mahtavalta, koska tiesimme, mitä tähän pisteeseen pääseminen oli vaatinut. Kehitystyön aloittaminen korona-aikana, jolloin koko maailmassa vallitsi epävarmuus tulevaisuudesta, oli yrityksen johdolta rohkea päätös. Meillä NewIconilla säilyi vahva luotto omaan tekemiseen haasteista huolimatta. Ja nyt voidaan sanoa, että se kannatti! Asiantuntijatkin ovat olleet vakuuttuneita Fixu G2 erinomaisuudesta ja sen hyödyistä asiakkaillemme.

Korostimme asiakaslähtöisyyttä ottamalla asiakkaita mukaan kehitystyöhön alusta alkaen hyvin tiiviisti. Tämä lähestymistapa mahdollisti kehitystyön kohdistamisen erityisesti ominaisuuksiin, jotka tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa ja auttavat heitä suoriutumaan työstään entistä paremmin. Asiakkaat esittivät toiveet, me NewIconilla kuuntelimme tarkkaan ja toteutimme ne. Fixu G2 – vastaus asiakkaidemme toiveisiin.

Nopeus ja tilatehokkuus ovat ominaisuudet, joita uuden sukupolven varastoautomaatilta toivottiin. Ominaisuuksia mittaavat suorituskykylukemat kilpailevatkin nyt aivan omassa sarjassaan. Tilatehokkuuden ja kapeuden ansiosta varastoautomaatti sopii nyt myös apteekkeihin, joissa tilojen rajallisuus on ollut varastoautomaatin hankinnan esteenä. Valittavissa olevien lisäominaisuuksien ansiosta Fixu G2:sta saadaan räätälöityä asiakasodotukset ylittävä kokonaisuus niin pieneen avoapteekkiin kuin suureen sairaala-apteekkiin tai jakelukeskukseen.

Kannustamme ottamaan rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tilanteenne ja laaditaan tarpeisiinne räätälöity kokonaisratkaisu. Tämä palvelu on teille täysin maksuton, eikä edellytä minkäänlaista sitoutumista. Annamme lisätietoja mielellämme vaikka varastoautomaatin hankkiminen ei olisikaan juuri nyt ajankohtaista. Tiedot voivat auttaa teitä päätöksenteossa, jos tulevaisuuden suunnitelmissa on esimerkiksi nykyisten toimitilojen remontointi, uuden toimitilan rakentaminen tai hankinta.

Soita, lähetä sähköpostia tai viestitä somessa me täältä Kuopiossa jo odottelemme yhteydenottoasi.

Ville Heinonen     

Myyntipäällikkö (Suomi)

Lauri Rissanen 

Myyntipäällikkö (Ulkomaat)

Tutustu lisää ja lataa esite