NewIconille lisätilaa seinän takaa

NewIcon laajensi touko-kesäkuun aikana tilojaan, koska vireän tilauskannan vuoksi tuotantotila kävi pieneksi. Yritys on toiminut kaksi vuotta Viestikadulla, Kuopion Novapoliksen tiloissa. Lisätilaa on otettu käyttöön jo viisi kertaa.

–  Ensimmäisen laajennuksen teimme jo kolme viikkoa sen jälkeen, kun olimme muuttaneet vuonna 2014 Viestikadulle, naurahtaa tuotantopäällikkö Timo Julkunen.

Tälläkin kertaa laajennus tarvittiin hyvän tilauskannan, ripeän henkilöstömäärän kasvun sekä toimintojen uudelleenjärjestelyiden vuoksi. Henkilöstö on kasvanut viimeisen vuoden aikana yli kymmenellä henkilöllä. Tällä hetkellä työntekijöitä on lähes 60.

– Tuotantotilat alkoivat käydä pieniksi ja eivät vastanneet enää tarpeitamme. Saimme tuotannolle noin 260 neliötä lisää yhtenäistä, korkeaa tilaa, kun siirsimme sieltä pois tauko- ja tuotekehitystilat. Lisäksi kiinnitimme erityisesti huomiota tavaravirtojen kulkemiseen. Uusiin tiloihin saimme myös 160 neliötä lisää toimistotilaa, kertoo Julkunen.

– Näihin tiloihin mahdumme hyvin. Meillä on nyt entistä toimivammat tilat, jotka tukevat tuoteperheemme eri tuotteiden, jopa hyvin laajojen kokonaisuuksien, valmistusta.

Lisätietoa

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.