Varastoautomaatti teollisen muotoilijan silmin

Varastoautomaatti on kulkenut tuotteen perinteisen kehityskaaren. Aluksi on satsattu perusasioihin eli teknisiin ja ergonomisiin ominaisuuksiin. Tämän päivän Fixu on myös esteettisesti hyvän näköinen.”

”Muotoilu näkyy isoina ja rauhallisina pintoina, pehmennettyinä kulmina ja saumojen vähyytenä. Nämä ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta Fixun ilme on räätälöitävissä jokaisen apteekkisuunnittelijan villeimpäänkin visioon. Korkeatasoinen suunnittelu näkyy viimeisteltynä jälkenä ja sulavuutena: ruuvit on piilotettu, saranoita on mahdollisimman vähän ja kaikki ylimääräiset hilavitkuttimet on häivytetty.

Huipputeknologiset ominaisuudet ja nämä muotoseikat ilmenevät turvallisen ja kestävän näköisenä varastoautomaattina, jota on miellyttävä käyttää vuosikymmenestä toiseen. Lähestyttävä ulkonäkö tukee käyttöä; se jopa vähentää työntekijöiden kynnystä opetella uuden laitteen käyttöä. Esteettisiä arvoja ei kannata väheksyä, sillä myös työskentely on kivempaa mukavan näköisessä ympäristössä. Puhumattakaan siitä, että viihtyisä ilme on apteekille myös kilpailutekijä.”

Juha Laaksonen
Teollinen muotoilija
Työskennellyt NewIconissa 4 vuotta

  1. Räätälöitävä ilme
  2. Ajaton tyyli
  3. Korkealuokkainen viimeistely
  4. Sulavat linjat
  5. Turvallisen ja kestävän näköinen

Lisätietoa