Newico Oy uudistuu

Newico laajentaa toimintaansa ulkomaille ja samanaikaisesti kehittää uusia tuotteita niin apteekeille kuin sairaaloillekin. Huomasimme, että nyt on aika muuttaa ilmettä joka myös kuvastaa siirtymistä uudelle aikakaudelle. Nykyinen yrityksen nimi, Newico Oy, säilyy yrityksen virallisena nimenä. Rinnalle nousee NewIcon Oy, joka ajan myötä tulee korvaamaan kokonaan Newico Oy -nimen.

Nimen muutoksen taustalla on viestiä symboliikan ja ikonografian keinoin alan kehityksen kärjessä toimivasta huipputeknologia-yrityksestä. New Icon on selvästi näkyvillä myös yrityksen uudessa logossa ja on perustana koko muutokselle. Nimi sopii paremmin myös kansainvälisille markkinoille. Suomessa nimen voi lausua kuten kirjoitetaan, Newicon.

Uusi New Icon -ilme ei tule olemaan yhden tai kahden värin ulkoasu, vaan pyrimme yllättämään useilla raikkailla väreillä. Uuden ilmeen myötä päivitimme myös Internet-sivustomme ja muun materiaalimme.

Uudet internet-sivut löytyvät osoitteesta www.newicon.fi. Vanha, tuttu osoite www.newico.fi toimii kuitenkin vielä pitkään ja se ohjaa suoraan uusille sivuille. Myös vanhat sähköpostiosoitteemme säilyvät toistaiseksi, mutta uudet newicon.fi –päätteiset osoitteet toimivat jo.

Sairaalapuolelle on tulossa uusia tuotteita, jotka kulkevat ICON-nimellä. Uudessa logossa oleva pyöreä symboli kuvaa sykkivää ”N”-kirjainta. Kirjain kuvastaa futuristista lähestymistapaa asioihin ja se on selkeästi eteenpäin suuntautunut. N-kirjain kertoo myös juuristamme alkuperäiseen Newico-nimeen. Symbolissa oleva sydämensyke antaa myös osviittaa asiakaskunnastamme.

Leikattu ympyrä N-kirjaimen ympärillä on yksinkertaistettu jatkuvuuden symbolista ja näin kuvaa kehittyvää palveluiden ekosysteemi -ajattelutapaa.

Suuren suosion apteekeissa saaneet Fixu-varastoautomaatit säilyttävät tutun Fixu nimen.

Sairaalan lääkehuollon automaatio

Apteekin lääkehuollon automaatio

Lisätietoa

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.