Umpihankeen ässät hihassa

On hienoa olla kolmas suomalainen yritys, ja nimenomaan kuopiolainen terveysteknologiayritys, joka on täyttänyt Euroopan investointipankin (EIB) InnovFin-kasvurahoitusohjelman tiukat rahoituskriteerit. Meille on kunnia kuulua samaan innovatiivisten yritysten joukkoon pelifirma Rovion ja ohjelmistoyritys Kioskedin kanssa.

Rahoituksen hakeminen oli haasteellinen prosessi. Kiitos onnistumisesta kuuluu talousjohtajallemme Kirsi Pohjolaiselle ja hankkeessa mukana olleille kumppaneillemme.

Isoin kiitos kuuluu kaikille newiconilaisille. Kova ja pitkäjänteinen työmme tuotti tulosta. Nyt voimme jatkaa entistä leveämmillä hartioilla uusien tuotteiden kehittämistä lääkehuollon kokonaisautomaatioon. Hihassamme on monta ässää, joilla voimme haastaa kansainväliset suuryritykset.

Yrityksemme on muovautumassa notkeasta pienyrityksestä systemaattista tuotteistamista tekeväksi organisaatoksi. Olemme myös tekemässä NewIconista kansainvälisesti tunnustettua lääkehuollon automaation toimijaa.

Tässä työssä jokaisella newiconilaisella on oma tärkeä roolinsa. Olemme löytäneet osaavia tekijöitä tärkeille pelipaikoille. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sitoutunutta. Tämän varaan on hyvä rakentaa kasvua.

Isoin kiitos kuuluu kaikille newiconilaisille. Kova ja pitkäjänteinen työmme tuotti tulosta.

Kiitos kuuluu myös lukuisille asiakkaillemme, jotka ovat osallistuneet tuotekehitykseen ja ottaneet vastaan kansainvälisiä vieraitamme. Innovatiiviset tuotteemme syntyvät jatkossakin yhteistyössä apteekki- ja sairaala-alan ammattilaisten kanssa.

Itseäni on ohjeistanut kouluvuosilta saakka seuraava Aaro Hellaakosken runo. Se kehottaa seuraamaan rohkeasti omia polkujaan.

Tietä käyden tien on vanki.
Vapaa on vain umpihanki.

Hyvä ohjenuora kaltaisellemme kasvuyritykselle!

Lisätietoa

Artikkeli on julkaistu alun perin Icon News - vuonna 2017.

Tilaa Icon News -lehti.

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon uusimmista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.